Sociedad

LOS40, Cadena Dial i M80 Radio a La Mercè 2018: la festa, feta música

El diumenge 23 de setembre més de 7 hores de música sense descans a l’Avinguda Reina Maria Cristina.

La festa començarà amb Cadena Dial fent pujar a l’escenari el pop vitalista de Filippo Landini i el pop rock elèctric de Sidecars,

i continuarà amb el Concert 25è aniversari d’M80 Radio protagonitzat per l’energia de Celtas Cortos.

I cap a la mitjanit, LOS40 Pop La Mercè faran vibrar el públic amb el folk-rock de Projecte Mut i la música festiva de La Pegatina.

Fi de festa a càrrec de LOS40 live sessions amb els millors èxits de l'emissora musical líder.

Cadena SER

CONCERT CADENA DIAL

Barcelona

20.30 h

L’animació a l'escenari començarà a les 19.30 h. per escalfar l’ambient abans de l’inici del Concert Cadena Dial que comptarà amb Filippo Landini, el grup de moda d’aquest estiu, i els madrilenys Sidecars, uns dels grans exponents del pop rock nacional.

FILIPPO LANDINI

És un grup de música pop en català format per cinc membres de Canet de Mar.

Van editar “Primer Primera”, el seu primer àlbum, l’any 2007, d’on va sortir el senzill “Viu-la”, un dels grans èxits de la banda. El seu segon disc, “Farem Revolucions” va arribar al 2009, i “Som Com Som” al 2013. Aquest 2018 han tornat després d’un temps apartats de la música i han convertit “Ciao Ciao” en un altre èxit que s’afegeix a la llarga llista de cançons vitalistes que caracteritzen a la banda.

SIDECARS

Sorgits al 2006, són un dels grans exponents del pop rock nacional. Amb molta influència del rock americà, és una banda totalment consolidada després de la publicació ja de cinc discos: “Sidecars” (2008), “Cremalleras” (2010), “Fuego Cruzado” (2014), “Contra las Cuerdas” (2016) i “Cuestión de gravedad” (2017). En aquest darrer treball hi ha l’últim gran èxit del grup, “Amasijo de Huesos”, que ja s’ha convertit en tot un hit.

CONCERT 25è ANIVERSARI M80 RADIO

22.00 H.

L’emissora amb la millor varietat musical dels 80, els 90 i els 2000 celebra el seu 25è aniversari a l’escenari de l’Avinguda Reina Maria Cristina amb el directe de Celtas Cortos, una de les bandes més importants dels últims 30 anys que protagonitzarà un concert enèrgic i potent.

CELTAS CORTOS.

Van néixer a Valladolid a la dècada dels 80 i s'han mantingut a la primera línia amb el seu particular estil rock celta i unes lletres combatives que els han convertit en imprescindibles. La veu genuïna de Jesús Hernández Cifuentes “Cifu” lidera una banda que no ha parat de fer concerts per tot el país, demostrant que segueixen en plena forma combinant en un directe enèrgic els seus grans clàssics amb les composicions més recents que arribaran al setembre amb la publicació del seu nou disc “Energía Positiva”.

LOS40 POP LA MERCÈ

23.30 H.

L’emissora musical líder a Catalunya programa dues actuacions que posaran la cirereta a una nit inoblidable. Obriran foc els eivissencs Projecte Mut amb el seu folk-rock que deixarà pas a l'esperit més festiu amb La Pegatina. Per tancar la nit, els DJ’s de LOS40 faran ballar al públic amb els millors èxits de l'emissora per posar punt i final a més de 7 hores de música.

PROJECTE MUT

És un grup de música eivissenc format l’any 2005 amb la voluntat d’aprofundir en el folk-rock en català. Amb lletres de collita pròpia i també textos de poetes eivissencs, Projecte Mut té un remarcat so acústic i caracteritzat per la barreja de bateria, guitarres elèctriques i acústiques, amb el violí i instruments folklòrics de les illes. “La Vida Rima” és el seu cinquè disc, amb el que porten mesos girant per tot el territori català, i en el que apareix el seu últim èxit “Sé Com”, que ja s’ha convertit en tot un himne.

LA PEGATINA

El grup de rumba catalana i ska fundat l’any 2003 a Montcada i Reixac s'ha convertit amb el seu esperit alegre en uns dels màxims exponents de la música festiva.

Al 2007 es van autofinançar per poder gravar el seu primer disc “Al Carrer!”, amb el que van sumar 4.500 còpies venudes, 180.000 descàrregues a Internet i una gira que els va dur per Suïssa, França, Itàlia i Espanya, on van fer més de 250 concerts.

La banda s’ha consolidat en aquests anys com un fenomen que trenca amb tots els vells fonaments de la indústria musical. Acaben de llançar el seu nou àlbum, “Ahora o Nunca”, amb el que es troben de gira internacional.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00