Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Un verkami per fumar herba, una història tràgica i la SUU

El programa del dijous 26 de juliol

Cadena SER

Barcelona

Aquest dijous hem desvetllat la identitat de dos col·laboradors més. Són el Ferran Bassaganyes i el Víctor Rodrigo, que ens acompanyaran cada dijous des d'avui fins a finals d'agost. El Ferran ens ha posat sobre la taula els Verkamis més inversemblants d'internet i amb el Víctor hem viatjat en el temps fins al 1972, als Estats Units, quan es va destapar un escàndol científic que va canviar la història de la sanitat nord-americana: l'experiment Tuskegee.

Serveis Mínims (26/07/2018)

01:29:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180726_120000_132955/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A part del concurs telefònic que fem dia rere dia, el Pau Roigé ens ha permès conèixer les intimitats de l'ofici de farmacèutic. Hem pogut saber qui compra encara Joanola, la diferència entre un ibuprofè i un paracetamol i d'on ve l'olor tan característica de les farmàcies.

A la segona hora, després de les notícies, hem parlat amb la SUU, cantant i instagramer, considerada la "veu revelació de la música catalana". Hem tret a la llum els seus inicis en el món de la música i hem parlat de melmelada. Molta melmelada. Ella i el seu guitarrista ens han interpretat el tema "13 dies més" del seu nou disc "Natural".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00