Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

«Truita War», 139 milions de nans i la Juliana i el Joan

El programa del divendres 27 de juliol

Cadena SER

Barcelona

Aquest divendres hem tirat la casa per la finestra. De bon matí, hem fet campanya a les estacions de Rodalies. Renfe, igual que SER Catalunya, avui també ha decretat Serveis Mínims amb motiu de la vaga -suposo que per això haurem disparat el proper EGM-. Hem començat donant-ho tot amb el nou tema "De tranquis" de Lágrimas de Sangre, que ens l'han dedicat en exclusiva.

Serveis Mínims (27/07/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180727_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Nur ha fet el seu particular repàs a l'actualitat d'aquesta setmana. Ha obert la secció parlant de zebres, però ha acabat parlant de l'explotació de nans que fa Selena Gómez a casa seva. En total, 139 milions de persones recloses en un pis de 120 metres quadrats, entrenades per donar "like" en massa en les publicacions de la cantant. Indignant!

També hem conegut dos col·laboradors més, la Lídia i el Nil. Amb ella hem parlat de la sèrie "Orange is the New Black" i la minisèrie " Olive Kitteridge". Si no teniu plans aquest cap de setmana, compreu crispetes i gaudiu.

A part, hem tingut el plaer de ser els primers en conèixer el tràiler de la súperproducció "Truita War: Paquita vs. Conchita" del talentós guionista Pau Roigé. La pel·lícula compta amb la participació, ni més ni menys, que de Sor Lucía Caram, Chico Malo, SUU i Ciao Marina.

A la segona hora hem compartit anècdotes i riures amb els instagramers Juliana (@animalliureojuliyuli) i Sir Joan. Els hem posat a prova i ens ha ajudat a donar un premi a la nostra estimada audiència. Fins dilluns!

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00