Sociedad

Blaumut, Gossos i Jay-Jay Johanson, aquesta tardor a l'Auditori de Girona

Tots els concerts seran ara a meitat de preu pels menors de 15 anys amb la targeta Girona Cultural

Blaumut és una de les bandes que tancarà la seva gira a l'Auditori de Girona / Cedida

Girona

El grup Blaumut, la pianista Angela Hewitt i el cantautor suec Jay-Jay Johanson actuaran a l'Auditori de Girona aquesta tardor. Tots els concerts seran ara a meitat de preu pels menors de 15 anys amb la targeta Girona Cultural. Els joves entre 16 i 29 anys tindran un descompte de tres euros. Són els canvis que s'aplicaran ja als nous concerts que ha programat l'Auditori per aquesta tardor.

Blaumut i Gossos tancaran les seves gires el novembre a Girona. Aquesta tardor, també es podrà veure a l'Auditori el nou espectacle de Le Croupier, amb un recull dels deu anys de trajectòria del grup que servirà de comiat. L'estrella internacional de la temporada serà el suec Jay Jay Johanson.

Pel que fa a la música clàssica, destaquen la soprano Sandrine Piau, el pianista Jan Lisiecki i l'estrena de l'òpera Llull, de Francesc Cassú, Jaume Cabré i Xavier Albertí. La proposta gira al voltant de Ramon Llull, com explica Víctor García de Gomar, que és el programador de música clàssica de l'Auditori.

Víctor García de Gomar - programador de música clàssica de l'Auditori de Girona

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000163681/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La propera temporada l'Auditori arribarà al número de concerts que es va assolir el 2015 i supera anys durs marcats per la crisi econòmica.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00