Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Un koala, versions nefastes dels The Beatles i Carlos Roca

Gollum, Batman, l'Apu, el mestre Yoda… aquests són alguns dels personatges que han entrat a la roda de trucades d'aquest dilluns a Serveis Mínims

Carlos Roca, el doblador "que ho peta" a Instagram / Cadena SER

Barcelona

Hem volgut comprovar si hi ha alguna persona més que també treballi aquest agost i, amb la inestimable ajuda del doblador Carlos Roca (@carlosrocalocutor), que ho peta a Instagram i que avui ha estat el nostre convidat, hem descobert què està fent ara l'heroi de Gotham o el propietari del famós Badulake, entre d'altres.

Serveis Mínims (30/07/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180730_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També hem conegut la faceta més científica del Nur, que ha desvetllat perquè els gossos miren fixament a un punt quan fan caca. El Pau ha tornat a destrossar el llegat d'un grup històric. Avui, els The Beatles i les versions més nefastes -per dir-ho finament- de les cançons del grup britànic.

Els companys de La Palestra ens han parlat del llibre "Córrer" del francès Jean Echenoz que recupera la figura d'Emil Zátopek, corredor txec que va néixer el 1922 i que va triomfar en els Jocs Olímpics de Londres 1948 i Hèlsinki 1952.

Ah, sí… i hem descobert que el Nur té un talent especial per imitar els koalas.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00