Agroseguro pagarà 10 milions d'euros per la pedregada del 20 de juliol

Aquests 10 milions representen una tercera part del total que haurà de pagar l'asseguradora pels sinistres arran de pedregades que han registrat aquesta campanya les terres de Lleida. Entre les tres, Agroseguro haurà de pagar 32 milions d'euros

Un camp de nectarines d'Alcarràs després de la pedregada del 20 de juliol. /

Deu milions d'euros és la xifra que Agroseguro haurà de pagar com a indemnització per la pedregada del 20 de juliol i que va afectar més de 5 mil hectàrees de conreus de Lleida. Agroseguro reconeix danys en 2.000 de fruiters, bàsicament d'Alcarràs i Lleida, 1.400 de blat de moro i 800 hectàrees de raïm. La resta fins a 5.000 poden ser finques amb fruita ja collida, segons Agroseguro.

Aquests 10 milions representa una tercera part del total que haurà de pagar l'asseguradora pels sinistres arran de pedregades que han registrat aquesta campanya les terres de Lleida. Entre les tres, Agroseguro calcula que haurà de pagar 32 milions d'euros. El responsable d'Agroseguro, Javier Joana, diu que la xifra és alta malgrat que els danys s'han concentrat en una comara: el Segrià.

JAVIER JOANA (Agroseguro): / "Comença a ser un estiu preocupant pel montant d'indemnització que s'arribarà a pagar" per les pedregades / RÀDIO LLEIDA

La pedregada del 20 de julioL va afectar bàsicament els termes d'Alcarràs i Lleida en fruiters i algunes de les finques ja van ser malmeses per altres pedregades aquesta primavera.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?