Directo

CARRUSEL MUNDIAL Sigue en directo el Países Bajos-Argentina de cuartos del Mundial de Qatar

Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

La no-depilació, dofins swingers i el Marcel i la Júlia

Acomiadem el mes de juliol molestant una miqueta les estrelles de SER Catalunya. Hem trucat a l'Òscar Moré, d'Espècies Protegides; el Màxim Castillo, de Soroll; i la Rosa Badia, de Tot és comèdia

Serveis Mínims (31/07/2018)

Serveis Mínims (31/07/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180731_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ens han fet enveja amb els seus plans per aquestes vacances i han fingit que escolten Serveis Mínims al llarg de l'estiu.

El Pau s'ha posat la bata de científic i ens ha resumit els principals arguments -tot ells irrefutables- sobre els defensors de la teoria que la Terra és plana. Hem conegut l'Oliver Ibáñez i hem repetit moltes vegades la paraula "illuminati".

El Nur s'ha fet ressò de la notícia que s'ha descobert a les aigües de Hawaii un híbrid entre dofí i balena. Com sempre, ha anat un -o dos- passos més enllà i ha teoritzat sobre quines barreges d'animals tindrien més èxit. També ha respost a la pregunta: on es coneixerien un dofí i una balena?

A partir de la una del migdia hem tingut el plaer d'escoltar en directe el Marcel Làzara i la Júlia Arrey, que fa dos mesos que han publicat "Pedalant Endins", sobre la seva experiència vital al Brasil.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad