Últimas noticias Hemeroteca

Uns 50 taxis de Lleida protesten per la ciutat en solidaritat amb els de Barcelona

Pitades, marxa lenta i suspensio del servei al migdia. Així van manifestar els taxistes de LoTeu Taxi i Tele Radio Taxi Lleida el seu suport als companys de Barcelona, en vaga per la competència de les empreses de lloguer de vehicles amb conductor.

La marxa lenta dels taxistes de Lleida va acabar davant la subdelegació del Govern. /

Amb pitades i una marxa lenta van mostrar una cinquantena de taxistes de Lleida el seu suport pels taxistes de Barcelona, en vaga des de fa vuit dies.

DAVID OLMEDO (RADIO TELE TAXI LLEIDA): / "És una qüestió de competència i legalitat". / RÀDIO LLEIDA

A Lleida, les cooperatives que operen el taxi, Lo teu Taxi i Tele Radio Taxi Lleida no temen la competència dels vehicles de lloguer amb conductor, com a Barcelona i altres grans ciutats -de fet, l'aplicació d'Uber, no funciona a Lleida-.

LLUIS MONGE (LOTEU TAXI): / "El problema del taxi a Lleida és el taxista pirata. Cal que la Urbana hi estigui més a sobre i hi hagi més sancions" / RÀDIO LLEIDA

No obstant, creuen que cal sortir i manifestar el seu malestar pel que consideren una competència deslleial i fins i tot il.legal, segons David Olmedo, de Tele Radio Taxi Lleida.

El portaveu de Lo Teu Taxi, Lluís Monge, reconeixia que més que Cabify o Uber el problema que tenen a Lleida és la competència dels conductors pirates. Demana més vigilància de la Urbana per neutralitzar-los.

La protesta dels taxistes a Lleida va començar a la una del migdia al Camp d'Esports, va continuar pel Passeig de Ronda fins arribar a la subdelegació del govern. Va acabar al cap d'una hora.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?