Últimas noticias Hemeroteca

La Paeria substituirà les escomeses de plom de Sucs, on s'hi ha tancat una font

N'han trobat en 24 vivendes però en pot haver més. També volen esbrinar si l'aparició de plom per sobre del permès per tenir la font oberta és a causa del plom de les canonades o de les conduccions particulars dels veÏns a les seves cases

Pancartes penjades dies enrere en protesta per la presència de plom a l'aigua a Sucs. /

La Paeria substituirà les escomeses de plom de Sucs en aquells punts on s'hi ha detectat excès d'aquest metall a l'aigua fins al punt que Salut ha tancat una font pública del poble. Segons el tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, són 24 habitatges, però en poden ser més.

FELIX LARROSA (Tinent d'alcalde Paeria): / "Si un habitatge, a dins té conduccions de plom, haurà de prendre una doble decisió. Canviar-les o deixar de beure aigua de boca". / RÀDIO LLEIDA

Enviaran una carta als veïns perquè diguin si tenen o no problemes d'excès de plom en l'aigua i actuaran en conseqüència. Larrosa diu que caldrà veure d'on provè l'excès de plom perquè la portada d'aigua fins al poble dóna negatiu en aquest metall.

Larrosa afirma que s'estudiarà si el plom a l'aigua prové de les escomeses de plom existents al municipi o del sistema de conducció d'aigua potable privat d'algun dels habitatges.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?