Sociedad
Política

L'oposició a la Paeria diu que Ros marxa per no perdre i que és el final d'una etapa

PDeCAT, ERC, i la Crida-CUP li recriminen el seu suport al 155, , mentre el Comú li retreu que hagi triat una sortida en benefici personal. El PP diu que no és cap sorpresa i C's espera que l'entesa amb el PSC a la Paeria no es vegi alterada

Imatge d'arxiu d'un dels darrers plens que ha celebrat l'ajuntament de Lleida. / ACN

Lleida

Les reaccions a la marxa d'Àngel Ros per part de la resta de grups polítics a la Paeria no s'ha fet esperar. Per l'oposició del PdeCAT Ros marxa per no perdre les properes eleccions, mentre que per Ciutadans, el canvi d'alcalde no hauria de modificar els acords que tenen amb l'equip de govern.

TONI POSTIUS (PDeCAT): "S'albira un gran canvi l'any vinent i aquest canvi no passa pel PSC ni pel 155 i és evident que l'alcalde ha volgut fer un pas al costat"

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205278/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per Toni Postius, del PDeCAT, la marxa de Ros és en realitat un final d'etapa a la Paeria de Lleida no només d'un polític sinó del partit que l'ha governat els darrers 40 anys: el PSC.

PAU JUVILLÀ (la Crida-CUP): "No esperem cap canvi significatiu a la Paeria respecte a la postura del PSC en molts temes" tot i la marxa de Ros.

00:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205282/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tant Postius com Pau Juvillà de la CUP han fet balanç del que qualifiquen de polèmiques de l'alcalde durant aquest mandat: des de l'1 d'octubre al suport al 155, les obres de Sixena o els símbols franquistes. Per Juvillà, que marxi Ros no suposa cap canvi si el PSC segueix dirigint la Paeria.

ÁNGELES RIBES (C's): "Confiem que l'equip de govern mantingui els acords als que haviem arribat" amb el PSC amb Ros al capdavant.

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205283/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tampoc espera que hi hagi canvis Àngeles Ribes, de Ciutadans. Però en el seu cas, per seguir col.laborant amb els socialistes a la Paeria.

El Comú de Lleida valora la marxa de Ros com una mostra més que la carrera política és, per a Ros, un projecte personal, el PP assegura que no és cap sorpresa i coincideix en què el govern de Pedro Sánchez ha trobat una sortida a una persona que ja no tenia clar seguir a la Paeria mentre que Esquerra ha afirmat que ja era d'esperar una sortida de Ros després de les darreres polèmiques, en referència amb el conflicte amb una entitat social de Lleida a qui va qualificar de "niñatos amb soberbia".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00