Miércoles, 02 de Diciembre de 2020

Otras localidades

S'acaba la vaga del taxi

Els taxistes han tornat avui a operar amb normalitat, però amenacen amb tornar a donar guerra si aquesta tardor l'administració no retira 1.500 de les 2.000 llicències que ara tenen concedides Uber i Cabify a Catalunya. El govern central, que és qui ara té les competències, se'n desmarca i ho deixa per quan les traspassi a la Generalitat

S'acaba la vaga del taxi

En aquests moments hi ha 2.000 vehicles de transport de conductors amb llicència a Catalunya, la pràctica majoria operen a Barcelona. Per tant, ens situem en sis vehicles de VTC per cada 30 taxis, no 1 com demanen els taxistes.

Avui les principals associacions del taxi han afirmat que no veurien en cap cas que es concedeixin més llicències de taxi i asseguren que la mobilització seguirà a la tardor si no veuen com es retiren totes les llicències que sobren. Responia amb contundència Pedro Garcia Ramírez, portaveu de l'associació Taxi Companys.

Des del Ministeri de Foment, en canvi, deixen clar que aquestes llicències atorgades fins ara són plenament legals. El secretari d'estat de transports i infraestructures, Pedro Saura, aquí a la SER anima les comunitats autònomes i els ajuntaments a regular-ho.

Sobre les escenes violentes protagonitzades per taxistes durant la protesta, les associacions del taxi diuen que cadascú haurà de pagar per allò que ha fet malament. De fet, afirmen que ells també han viscut algunes destrosses dels seus vehicles.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?