Domingo, 09 de Mayo de 2021

Otras localidades

“La mort t’explica la vida, i és una experiència lluminosa”

L'actriu Anna Barrachina i el periodista Enric Calpena es retroben després d'anys creuant-se al seu barri

Anna Barrachina i Enric Calpena, als estudis de Ràdio Barcelona.

Anna Barrachina i Enric Calpena, als estudis de Ràdio Barcelona. / Laia Colomer

La sitgetana Anna Barrachina va estudiar filosofia, gairebé per imposició, però va acabar sent actriu. Amb 18 anys va entrar a la companyia de teatre La Cubana, amb qui va treballar durant més d'una dècada. L’hem vista a la televisió a sèries com Ventdelplà i, fins fa poc, era a la Sala Beckett, amb l’obra “Una gossa en un descampat”, de la directora Clàudia Cedó.

L'Enric Calpena és periodista i historiador. El sentim a Catalunya Ràdio, on dirigeix i presenta el programa de divulgació històrica "En Guàrdia". És professor a la Facultat de Comunicació de la Blanquerna. Com a escriptor, ha publicat “Barcelona, una biografia” i “Memòria de Sang”. Actualment, està acabant d’enllestir un nou llibre: “El dia que Barcelona va morir”.

L’Anna i l’Enric viuen al mateix barri, per on s’han creuat molts cops, però mai havien pogut compartir una bona estona de conversa. Avui, al Llapis, xerraran d'història, de com és d'important conèixer el passat per construir el present que marcarà el futur. Un defensa que el present no existeix; l’altra, que el present ens fa sentir vius.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?