Últimas noticias Hemeroteca

Àngel Ros: "No canviaria per res aquests 15 anys de relació política amb Lleida"

El fins ara alcalde de Lleida, que avui ha signat la renúncia al càrrec en ser nomenat ambaixador d'Espanya a Andorra, ha dit que no té "cap" favorit per a succeir-lo a la Paeria i que tots els regidors del PSC "sortiran al camp a jugar"

Àngel Ros, poc després de signar la seva renúncia, acompanyat a la seva dreta de Montse Mínguez i Fèlix Larrosa. /

Angel Ros ha formalitzat avui la seva renúncia a l'alcaldia de Lleida, després de ser nomenat ambaixador d'Espanya a Andorra. Ros ha dit que el nom dels seu sucessor depèn del partit, que ell no té preferències.

ÀNGEL ROS: / "No canviaria per res aquests més de 15 anys de relació política amb la ciutat" / RÀDIO LLEIDA

D'aquesta manera, Ros no ha volgut apostar per cap dels dos noms que sonen amb més força per a substituir-lo. L'actual alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, i el segon tinent d'alcalde, Felix Larrosa. Utilitzant un símil futbolístic, ha dit que la "banqueta és plena d'alternatives" i que el partit -el PSC- decidirà qui el relleva com a "entrenador".

Com a balanç dels seus més de 15 anys a l'ajuntament, Ros n'ha destacat com a positiu, entre altres, l'obertura de noves escoles bressol  i donar oportunitat escolar i educativa a nens amb risc d'exclusió social, i com a negatiu, no haver fet prou pel barri de la Mariola.

Ros no ha volgut fer cap retret a cap partit de l'oposició tot i les crítiques que li han plogut des que es va fer públic que marxaria a Andorra. "Només vull recordar les coses bones", ha dit.

També ha dit Ros que se'n va ara, a 10 mesos de les municipals, perquè és ara que li han proposat ser ambaixador, una oportunitat d'entrar  a la carrera diplomàtica que ell somia, segons ha reconegut, des de 1980.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?