Últimas noticias Hemeroteca

La venda d'habitatges cau un 10% en un any a les comarques de Girona

És la província catalana que més baixa, encara que els agents immobiliaris esperen una petita pujada a finals d'any

Un carrer del Barri Vell, una de les zones més cotitzades de Girona / ()

La venda de pisos a les comarques de Girona ha caigut un 10% en un any i encadena tres mesos de descens. És la província catalana que més baixa, encara que els agents immobiliaris esperen una petita pujada a finals d'any. En concret, al mes de juny han canviat de mans 840 habitatges, mentre que en el mateix mes de l'any passat van ser més de 920.

La gran majoria de pisos i cases venuts són de segona mà, mentre que només el 15% són habitatges nous. Els agents immobiliaris creuen que ara el mercat està estancat perquè diuen que la construcció encara no aixecat cap a Girona. El president del Col·legi d'APIS de Girona, Joan Company, creu que el mercat es revitalitzarà a poc a poc.

L'habitatge de protecció oficial ha pujat lleugerament a les comarques de Girona i al mes de juny se n'han venut 37. Les dades negatives de Girona, i també de Barcelona, fan que les dades globals a Catalunya marquin una baixada d'un 1'5%. A Catalunya, aquest és el segon mes consecutiu que registra una caiguda de compravenda de pisos, mentre que en el conjunt de l'estat espanyol s'acumulen tres mesos seguits d'increments transaccions de pisos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?