Últimas noticias Hemeroteca

Només va ser un ensurt

  • Localitzats sans i estalvis els 4 joves escoltes de Tarragona que ahir es van perdre durant hores al Puig de l'Ofrena, a Riudaura.
  • S'havien separat del grup i dels monitors per trobar-se al final d'una ruta però ja no van aparèixer al punt de trobada.
  • En la recerca hi han participat Mossos, Bombers, Agents Rurals, veïns i fins i tot alguns pares desplaçats des de Tarragona.

En la recerca hi van participar Bombers, Agents Rurals, Mossos d'Esquadra, veïns i alguns pares dels menors. /

Un grup d'escoltes de Tarragona va anar a una muntanya de la Garrotxa, el Puig de l’Ofrena (Riudaura) i, entre les proves que feien, hi havia la de separar-se en grups petits i trobar-se unes hores després.

Però 4 joves d'entre 14 i 15 anys –tres nois i una noia- es van perdre i no van reunir-se amb els monitors quan tocava i al lloc que tocava.

Això va fer que el monitor truqués a Emergències cap a les 5 de la tarda. Des d'aquella hora un gran dispositiu de Bombers, Mossos, Agents Rurals, veïns i fins i tot alguns pares vinguts des de Tarragona van estar buscant-los.

Jordi Marquès, Bombers / Excursionistes de Tarragona perduts a la Garrotxa

Els van acabar trobant poc abans de les 11 de la nit, en perfecte estat però espantants, ha explicat el cap del dispositiu dels Bombers, Jordi Marquès.

Marquès reconeix que això de dividir-se en grups és una pràctica habitual entre els escoltes, però diu que no és gaire recomanable.

Segons el cap del dispositiu de Bombers, els 4 joves escoltes es van desorientar i es van desviar del camí dues vegades i, a sobre, van trobar-se amb una tempesta.

Els menors anaven ben equipats i ja havien dormit una nit acampats.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?