Sociedad
Medio ambiente

Aigüestortes, exemple per a l'observació del cel amb l'acreditació de "Starlight"

La Fundació Starlight, de la UNESCO, atorga aquesta distinció al Parc Nacional, el que permetrà incorporar l'observació del cel com a part del patrimoni a explotar de cara al turisme

Una de les imatges més icòniques del Parc Nacional d'Aigüestortes. En aquest cas, presa un dia de cel gairebé transparent. / GENERALITAT

Espot

La Unesco ha distingit el Parc Nacional d'Aigüestortes amb l'acreditació de Reserva i Destinació Turística Starlight, això vol dir que destaca per oferir una excel.lent qualitat del cel, fruit d'una acurada protecció de l'entorn. De fet, és tan bona aquesta qualitat del cel que els acredita també per ser promotors del turisme astronòmic. I és per aquesta raó que en destaca el valor d'aquesta distinció la directora d'Aigüestortes, Mercè Aniz.

La distinció Starlight a Aigüestortes com a Destinació Turística "dóna una oportunitat al territori a desestacionalitzar" l'oferta turística, ha comentat la directora.

La presentació oficial de l'acreditació Starlight d'Aigüestortes es farà diumenge a la Vall Fosca. Recordem que a les comarques de Lleida, la serra del Montsec ja disposa d'aquesta acreditació des de fa cinc anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00