Sociedad

Un detingut per l'atac a un cotxe de Cabify durant la vaga de taxistes

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Lliçà de Munt per desordres públics, danys i coaccions a un conductor de VTC. El cotxe va patir danys per valor de 7.000 euros

EFE

Barcelona

Agents dels Mossos han detingut aquest matí a Lliçà de Munt un home, de nacionalitat espanyola i 39 anys, per la seva presumpta participació amb els danys i les agressions que va patir un conductor de VTC el passat 25 de juliol en el marc d’una concentració del sector del taxi a Barcelona. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de persones que, en el marc de la investigació, els mossos ja haurien identificat com a presumptes autors de l’atac.

Aquell dia diversos manifestants, entre els quals es trobaven els investigats, van tallar el carrer Aragó i van aturar el trànsit amb l’objectiu de localitzar vehicles VTC. A la cruïlla del carrer Aragó amb el carrer de Girona, van detectar un vehicle i van atacar-lo donant-li cops fins a trencar els seus retrovisors i van abonyegar la carrosseria del cotxe.

El conductor afectat va baixar del vehicle per calmar els ànims i alguns dels manifestants el van agredir. A l’interior del vehicle hi havia un matrimoni i la seva filla petita que van sortir del vehicle. L’home va ser agredit també per un manifestant que li va pintar la cara amb un esprai i seguidament li va llançar el pot metàl·lic al cap.

Un cop finalitzada l’acció que es va produir amb molta violència i agressivitat, els manifestants es van dispersar i van marxar del lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació policial amb la denúncia de les víctimes que ha permès identificar i localitzar els autors dels fets, un dels quals ha estat detingut aquest matí.

El vehicle afectat va presentar danys valorats en uns 7.000€.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00