Últimas noticias Hemeroteca

Mor un nen de 7 anys en una piscina del club de tennis de Les Borges Blanques

Veí d'Els Omellons, el petit, que sabia nadar, s'hauria trobat malament mentre participava amb altres nens en unes activitats esportives en un recinte de petites dimensions que no requeria socorrista però que disposava de dos monitors

Els fets han tingut lloc a la piscina del club de tennis de Les Borges. A la foto, dos mossos, a la porta. /

Un nen de 7 anys moria aquest migdia a les piscines del club de tennis de Les Borges Blanques. És un recinte petit, que no requereix socorrista.

Tot i això, els dos monitors que dirigien el grup en què participava el menor que ha mort i que era del poble d'Els Omellons, han acudit de seguida que han vist com el nen convulsionava dins de l'aigua. Segons l'alcalde de les Borges, Enric Mir, el nen sabia nadar. Per tant el que pren cos és que el petit s'ha trobat malament dins de l'aigua.

ENRIC MIR (Alcalde Borges): / "Eren pocs els nens banyant-se i no hi ha hagut cap tipus de descuit ni omissió". / RÀDIO LLEIDA

Segons els Mossos, els fets han tingut lloc en una piscina de reduïdes dimensions i, per tant, no era obligatori que disposés d'un socorrista.

Serà l'àutòpsia la que determinarà si el nen moria ofegat o per altres causes.

És el segon menor que mor en una piscina d'ús públic a les comarques de Lleida aquest estiu després que al juny perdés la vida un nen de 6 anys ofegat a les psicines municipals de Tàrrega.

L'ajuntament de Les Borges ha decretat dos dies de dol per la mort d'aquest nen

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?