Últimas noticias Hemeroteca

Expedient a l'empresa del polígon de Lleida on va produir-se la fuga d'àcid

La Generalitat vol verificar que la cisterna d'on van abocar-se de forma accidental 100 litres d'àcid clorhídric ha passat tots els controls preceptius. La fuita va obligar a desallotjar una discoteca i a confinar els clients d'un restaurant

La fuga d'àcid clorhídric es va produir d'un tanc d'una empresa del polígon industrial El Segre de Lleida. /

La Generalitat obre expedient informatiu a l'empresa del polígon de Lleida on hi va haver la matinada de diumenge una fuga de 100 litres d'àcid clorhídric que va obligar a desallotjar centenars de persones de la discoteca Biloba, i a confinar els clients d'un restaurant.

RAMON ALTURO (Delegat Empresa): / "Hem obert un expedient informatiu per saber si la cisterna (on es va produir la fuga d'àcid clorhídric) estava al dia en les seves obligacions d'inspecció" / RÀDIO LLEIDA

Segons el delegat d'Indústria a Lleida, Ramon Alturo, cal veure si el tanc des d'on es va produir la fuga havia passat tots els controls pertinents i si estava al dia en revisió i manteniment. De la fuga se'n va adonar un treballador de la pròpia empresa.

Segons Alturo, el gerent de l'empresa va comunicar per telèfon que tot estava en ordre. Ara tenen una setmana per verificar-ho.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?