Sábado, 05 de Diciembre de 2020

Otras localidades

72 solars en construcció

L'Ajuntament de Barcelona assegura que han començat a fer habitatge públic en una setantena dels solars municipals que estan buits

L'alcaldessa accidental de Barcelona, Janet Sanz

L'alcaldessa accidental de Barcelona, Janet Sanz / Aina Martí (ACN)

El PSC, el Pdecat, el PP i Esquerra va retreure ahir a l'ajuntament que no està fent res als 80 solars municipals buits que hi ha a Barcelona, i en canvi vulgui obligar als privats que sñi que ho facin. Avui la regidora d'urbanisme i alcaldessa accidental, Janet Sanz ha afirmat que hi ha 72 on ja s'han començat a fer projectes per fer habitatge de lloguer social: "Donen un volum de 4.600 habitatges finalitzats o en marxa al final d'aquest mandat. Tot allò que no està activat és perquè li falta alguna tramitació urbanística".

Des del consistori, però, insisteixen que falta inversió de la Generalitat, que sí que va promoure habitatge públic quan Maragall n’era el president. El problema, diuen, és que la majoria d'aquests pisos eren de compra, i han deixat d'estar, a hores d'ara, a mans del govern local. Més de 30.000 persones ja han demanat habitatge social a la ciutat i estan en llista d'espera.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?