Sociedad

A la recerca dels vols domèstics

El director de l'aeroport de Girona no tanca la porta a què hi torni a haver vols domèstics. De fet, creu que es donen les condicions per recuperar les connexions amb la resta de l'estat des de Vilobí, començant pel Girona - Madrid, que no opera des del 2012.

Passatgers acabant de baixar d'un vol de Ryanair. / Imatge: Ràdio Girona

Vilobí d'Onyar

Ara mateix, des de l'aeroport de Girona es pot volar a 53 destinacions diferents, totes de fora de l'estat.

El 2015 es va deixar de volar a Palma de Mallorca, el 2014 a Eivissa, el 2012 Ryanair va tallar la connexió amb Madrid, el 2011 es va deixar d'anar a Sevilla, Tenerife i Lanzarote i un any abans a Màlaga, Granada i Gran Canària.

Lluís Sala, aeroport

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000164206/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director de l'aeroport de Girona, Lluís Sala, diu que l'entrada en funcionament de l'alta velocitat ha tingut un impacte directe en el mercat domèstic del Girona Costa Brava però, segons Sala, la tendència actual ha canviat i creu que es donen les condicions per aspirar a recuperar algunes connexions ara perdudes com el Girona-Madrid.

L'últim intent de recuperar aquesta connexió amb Madrid va ser el 2015, quan la companyia Infinity es plantejava un enllaç a raó de 250 euros anar i tornar. Però l'intent no va passar de la foto.

Sala creu que, a part d'aquest canvi de tendència, l'horari de l'enllaç Girona-Madrid en AVE té alguna mancança que es podria aprofitar. Per exemple, creu que podria atraure aquells que vulguin arribar a la capital abans de les 10 del matí.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00