Últimas noticias Hemeroteca
ENTREVISTA ENTREVISTA Pepa Bueno entrevista a la secretaria de Estado para España Global, Irene Lozano

L'oposició critica el viatge a Sud-Amèrica de Pisarello perquè barreja actes institucionals amb vacances

Part d'aquest viatge d'un mes ha estat pagat amb fons municipals, encara que l'Ajuntament insisteix que no ha finançat cap despesa personal

Gerardo Pisarello a la Universitat Nacional de Rosario juntament amb el seu rector, Héctor Floriani / ()

Segons informa el diari 'El País', el tinent d'alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, nascut a Tucumán, al nord-oest d'Argentina, va arribar a Uruguai i Argentina el 2 d'agost i, segons la seva agenda oficial, es quedarà allà fins al dia 30. l'Ajuntament diu que només ha pagat el vol d'anada i ha avançat el de tornada, a l'espera que el pagui la Universitat de Rosario. A més, ha pagat també l'allotjament de la primera setmana a Buenos Aires i Uruguai. Pisarello, que és responsable de Relacions Internacionals, ha fet entrevistes amb mitjans d'aquests països i s'ha reunit amb l'expresident Pepe Mújica, la ministra d'Indústria de l'Uruguai o amb alguns alcaldes. A més, la Universitat de Rosario li va lliurar dimecres un doctorat 'honoris causa'.

Però la polèmica és perquè hi ha 14 dies en què Pisarello no té cap acte oficial, almenys no consta així, segons 'El País'. Va ser una foto que Pisarello va penjar a Twitter, al costat dels seus fills davant de la casa de la seva infància la que va desencadenar les crítiques de l'oposició. Ciutadans, PSC, PDeCAT, PP i Esquerra demanaran explicacions sobre com s'ha pagat el viatge.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?