Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

A presó per assetjar menors amb discapacitat intel·lectual

Els Mossos han detingut un home de 34 anys i veí de Blanes. qie ja havia estat arrestat dos cops per fets similars i que actualment disfrutava d'un tercer grau penitenciari.

Els Mossos el van detenir la setmana passada /

Els Mossos han detingut un home de 34 anys i veí de Blanes per ciberassetjament a dues menors amb discapacitat intel·lectual. Es dona el cas que aquest home ja havia estat detingut dos cops per fets similars i que actualment disfrutava d'un tercer grau penitenciari.

Contactava amb elles mitjançant xarxes socials o WhatsApp i durant aquesta relació virtual, intentava convèncer-les perquè es deixessin gravar fent porno i, en última instància, també els proposava quedar per mantenir relacions sexuals per satisfer les demandes d'un suposat assetjador sexual de la menor... que també era ell mateix fent un altre paper.

Va fer saltar la llebre la mare d'una d'aquestes menors i els Mossos van determinar que també hi havia una segona víctima. Totes dues anaven al mateix centre d'educació especial, ja que es tracta de menors amb discapacitat intel·lectual i que, com recorda la policia, són persones especialment vulnerables i fàcilment manipulables.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?