Últimas noticias Hemeroteca

Fèlix Larrosa: "Montse, compto amb tú"

Victòria incontestable de Fèlix Larrosa a les primàries del PSC de Lleida en obtenir 161 vots davant dels 99 de Montse Mïnguez. Voten el 72% dels militants en unes primàries inèdites a Lleida per escollir alcaldable socialista

Larrosa, al mig de la imatge, celebra la victòria amb Montse Mínguez i Òscar Ordeig. /

Fèlix Larrosa guanya les primàries socialistes per substituir Àngel Ros el que queda de mandat i ser el candidat socialista a les municipals de 2019.

FELIX LARROSA (alcaldable socialista): / "Montse, compto amb tú per tirar endavant tots els reptes que se'ns puguin plantejar" / RÀDIO LLEIDA

Ha estat una victòria incontestable de Fèlix Larrosa, que obtenia el suport de 161 militants davant els 99 de Montse Mínguez. Les primeres paraules de Larrosa eren per agrair l'exercici democràtic del PSC de Lleida i també per oferir a Mínguez un lloc al seu equip.

MONTSE MINGUEZ: / Els socialistes "hem demostrat que estem ben desperts" amb aquestes primàries. / RÀDIO LLEIDA

Mínguez, a la que votaven menys militants dels que l'havien avalat, encaixava la derrota amb esportivitat. Però pensant ja en la campanya que els socialistes ja volen començar per tornar a tenir la Paeria de Lleida al 2019.

En total, dels 368 militants censats, exercien el seu dret a vot 265, això és el 72 per cent, un percentatge que els propis socialistes han considerat molt alt tenint en compte que tot s'ha plantejat en ple mes d'agost. A banda dels vots emesos a cada candidatura també hi ha hagut cinc vots en blanc.

El ple d'elecció del nou alcalde de Lleida serà  dimecres. Els socialistes a la corporació municipal tenen la majoria dels vots.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?