Viernes, 07 de Mayo de 2021

Otras localidades

TWITCH DE LA SER TWITCH DE LA SER Entrevista al Tiktoker @animalize21

Molt de caldo, morts flatulents, Àgata Roca i Julio Manrique

El programa del dijous 30 d'agost

Molt de caldo, morts flatulents, Àgata Roca i Julio Manrique

Cadena SER

Dijous 30... només queda un dia, però això va cap amunt! Avui el Dimoni del Dia el tenia una noia que ha dit que la tipografia Comic Sans està bé. NO HO ESTÀ! També us hem preguntat què porteu posat al damunt... massa membres de l'audiència anàveu despullats, sou ben estranys.

El Pau ha parlat amb l'Eric Ventura, que va ser tanatoestètic durant un temps. Li ha explicat que els morts pesen com un mort, que els que s'hi dediquen no només maquillen i que els cossos tenen flatulències de tant en tant.

El Ferran Bassaganyes ha fet un repàs ràpid a tots els temes que no ha tingut temps de tractar. També ha comentat, com sempre, un tros de Temps de silenci. Un drama absolut. Tots plorant.

En Víctor Rodríguez ha aparcat la seva màquina del temps en doble fila perquè venia amb presses. Avui hem anat el 1983, a la Guerra Freda, quan hi va haver un conflicte per culpa d'un avió de passatgers.

Hem acabat el programa amb l'Àgata Roca i Julio Manrique, que fan junts EVA al Teatre Romea, per celebrar els 25 anys de T de Teatre.

I recordeu! Demà tots al Kurz & Gut de la Barceloneta, Passeig Joan de Borbó, 65. Farem l'últim programa de la temporada a partir de les 11:30 hores!

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?