Sociedad

Proclames independentistes a través de la megafonia municipal de Vic

El missatge consensuat amb les entitats sobiranistes s'emet cada dia a les 8 del vespre i demana que "no ens desviem del nostre camí, la independència"

Twitter

Barcelona

Des de fa dos mesos, a la Plaça Major de Vic ressona un missatge a favor de la independència de Catalunya. S'emet a través de la megafonia municipal. Es pot sentir cada dia al punt de les 8 del vespre, acompanyat del so de les campanes del Sometent. Així ho han confirmat a SER Catalunya fonts de l'ajuntament de la capital d'Osona que, de fet, expliquen que el missatge enregistrat es va redactar conjuntament amb l'ANC, Òmnium i els Comitès de Defensa de la República de la ciutat.

Des del consistori no només ho veuen amb bons ulls, sinó que han promogut la iniciativa conjuntament amb les entitats sobiranistes. "Volem recordar que encara tenim presos polítics i a l'exili", apunten. Tot i que l'acció es va posar en marxa fa 2 mesos, ha estat la secció local de l'ANC qui aquest matí ha difós un vídeo on es pot apreciar el so de la megafonia a través del seu compte de Twitter. El missatge demana textualment "no normalitzar la situació d'excepcionalitat i urgència nacional" i acaba dient "no ens desviem del nostre camí: la independència de Catalunya".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00