Sociedad

Les treballadores sexuals desafien el Govern

Mantenen la seva intenció de constituir-se oficialment com a sindicat i demanen que es garanteixin els seus drets laborals

La secretària general d'OTRAS, Concha Borrell, i la sindicada Sabrina Sánchez atenen als mitjans de comunicació / Alejandro García EFE

Barcelona

Resposta contundent de l'Organització de Treballadores Sexuals, OTRAS, després que l'executiu de Pedro Sánchez hagi anunciat que finalment no permetrà la creació d'un sindicat oficial de prostitutes. De totes maneres, l'agrupació OTRAS manté el pols i aquest matí ha assegurat que tirarà endavant, si o si, la seva constitució a finals del mes que ve.

La secretària general d'OTRAS, Concha Borrell, diu que ja n'hi ha prou d'arraconar aquest col·lectiu al marge dels drets laborals: "Mereixem els mateixos drets laborals que la resta de la societat espanyola, ni un més, però tampoc considerarem quedar-nos amb ni un menys. Preguntem als feminismes hegemònics europeus per què aixeca tanta polseguera en un govern socialista obrer que les dones més castigades socialment no puc tenir els mateixos drets que elles".

També ha acusat el govern socialista de connivència amb aquells sectors als quals, segons l'agrupació OTRAS, els interessa que la prostitució no tingui cap cobertura legal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00