Últimas noticias Hemeroteca

Un accident a la Ronda de Dalt ha complicat la tornada a la feina

A l'Ajuntament li preocupa el tall de trànsit que talla l'accés al carrer Mallorca des de la Meridiana i demana els conductors que busquin alternatives

Imatge de la Ronda de Dalt de Barcelona / ()

Després de la davallada de trànsit del mes d'agost, la ciutat ha recuperat el volum de vehicles del mes de juliol. La Ronda de Dalt, on hi ha un carril menys per les obres de cobertura, ha estat la via que ha registrat més cues aquest matí. Bàsicament perquè s'ha produït un accident just en aquesta zona.

Els treballs de la Ronda acabaran divendres i el que més preocupa els responsables municipals són els treballs per construir les sortides d'emergència del túnel de l'AVE. Bàsicament perquè obliguen a tallar la incorporació al carrer Mallorca des de la Meridiana. El gerent adjunt de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdès, demana als conductors que busquin alternatives per entrar a la ciutat, especialment a partir del 12 de setembre quan comencen les escoles.

Diu Valdès que com a alternativa a l'accés per Mallorca "hi ha diferents opcions en funció de l'origen i destinació dels conductors", però a partir de la setmana que ve, una d'elles podria ser "la Ronda de Dalt i el Túnel de la Rovira". També es manté obert el carrer Aragó.

A més de les obres que tallen el carrer Mallorca hi ha treballs també a l'entorn de la Plaça de les Glòries. Però en aquest cas seran de caràcter puntual.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?