Sociedad

L'aeroport de Girona obre la porta a incrementar plantilla

El director, Lluís Sala, ho vincula a confirmar el creixement moderat tot i que pels sindicats falten 30 persones

El director de l'aeroport de Girona, Lluís Sala / Jordi Altesa

Vilobí d'Onyar

Lluís Sala reconeix que quan els números de l'aeroport van caure en picat es va fer un esforç molt important per reduir despeses i creu que això i una gestió econòmica que ha qualificat d'eficaç és el que ha permès aguantar.

Ara admet que la situació ha canviat; l'aeroport creix d'una manera sostinguda i aquest any podria superar els 2 milions de passatgers per primera vegada des del 2014, però això no vol dir que s'hagi de variar el rumb d'una manera dràstica.

Sala diu que “la plantilla és la que toca” però no tanca la porta a un creixement moderat si la tendència positiva segueix.

Lluís Sala, director aeroport de Girona

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000165474/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sala no vol quantificar quin serà el llindar per obrir la porta a nova contractació ni quanta gent s'hauria de contractar. Pels sindicats, falta gent a tots els punts clau i calen unes trenta persones per tornar a situar la plantilla als nivells que tenia abans de la davallada de passatgers del 2011.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00