Sociedad

Menys casos dels previstos a l'#aquíproubullying

Aquets programa del Departament d'Ensenyament suma sis centres gironins més i ja en seràn 21

Els casos d'assetjament escolar no han sigut tants com s'esperava / Arxiu

El Departament d'Ensenyament ha detectat menys casos d'assetjament escolar que els que esperaven quan van posar en marxa en programa Aquí Prou Bullying. El curs passat hi participaven quinze centres de les comarques de Girona i aquest any arribarà a sis més.

'Aquí prou bullying' és un programa que busca solucionar els casos d'assetjament a les aules implicant a tota la comunitat educativa i buscar una solució dialogada al conflicte.

Martí Fonalleras, director del Departament d'Ensenyament a Girona

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000165473/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A més, el director d'Ensenyament a Girona, Martí Fonalleras, considera que “la clau és la implicació dels alumnes”, que tenen representants a l'equip de referència que s'activa quan es detecta un cas. A més, es vol evitar que mirin cap una altra banda quan hi ha un cas.

El curs passat es va posar en marxa a quinze centres de la demarcació. Fonalleres diu que el programa ha deixat inputs positius però que han trobat menys casos dels que inicialment preveien.

El projecte 'Aquí prou bullying' està pensat a tres anys vista i serà aleshores quan se'n farà el balanç definitiu. Aquest setembre comença el segon curs i aquest any han decidit participar-hi sis centres més de Roses, Castelló d'Empuries, Ripoll, Olot, Maçanet i Lloret.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00