Sociedad

Imposen 800 euros de multa a l'home reduït pels Mossos amb una Taser a Salt

El van reduir quan discutia amb la seva exparella i el jutge li prohibeix apropar-se a la dona.

També l'obliga a indemnitzar amb 140 euros a cada un dels quatre agents lesionats.

Imposen 800 euros de multa a l'home reduït pels Mossos amb una Taser a Salt

Els Mossos redueixen amb la pistola elèctrica un home a Salt / Cedit a Ràdio Girona

Girona

L’home de 43 anys a qui els Mossos van reduir dissabte amb la pistola elèctrica quan discutia amb la seva exparella i la seva filla en un bar de Salt haurà de pagar una multa de 800 euros per un delicte de resistència a agents de l’autoritat i per quatre delictes de lesions als policies que el van reduir.

És la pena que li ha imposat el titular del jutjat de guàrdia de Girona després de passar a disposició judicial. També l’obliga a pagar 140 euros a cada un dels quatre agents lesionats.

L’incident va passar dissabte al carrer Sant Antoni de Salt. L’home estava alterat, es va resistir i els agents van optar per reduir-lo amb la pistola elèctrica. És el primer cop que els Mossos fan servir la Taser des que a finals de juny es va implantar com una eina més a totes les comissaries de les comarques de Girona. Abans d’això, i durant el període de proves, havien fet servir la pistola elèctrica una vegada durant una discussió familiar a Blanes.

El jutjaran per suposat maltractament

En relació al suposat delicte de maltractament en l’àmbit familiar, el jutjat de violència sobre la dona de Girona s’ha fet càrrec del cas i ha assenyalat data pel judici pel proper mes de març. Mentrestant, i a petició de la suposada víctima, s’ha prohibit al detingut apropar-se a la dona i comunicar-se amb ella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00