Sociedad

Terra de Trobadors busca nous públics

El festival de Castelló d'Empúries intenta atraure públic jove amb el grup neomedieval alemany Corvus Corax

Terra de Trobadors

Girona

El festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries intenta atraure públic jove amb el grup neomedieval alemany Corvus Corax. El festival s'adreça a un públic familiar, però per trobar nous espectadors han programat el concert dissabte a les 7 del vespre d'aquest grup alemany d'estètica medieval

Com cada any, Terra de Trobadors ha programat fins diumenge conferències, diverses obres de titelles o espectacles de foc com el que es titula Skalibur. El divendres es farà un sopar medieval. També es representarà durant el cap de setmana un torneig de cavallers que ha estat guionitzat pel director teatral Martí Torras.

Hi haurà una cercavila que sortirà de la plaça de la Basílica per veure el torneig. En total hi haurà 200 activitats, moltes de les quals seguiran el fil de la història de Pons Hug IV per recrear una de les vides més destacades d'Empúries.

El mercat medieval que s'organitza pel festival ha augmentat fins a 120 el nombre de parades. El director de Terra de Trobadors, Isaac Morera, proposa que la gent hi assisteixi vestida amb roba medieval.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00