Últimas noticias Hemeroteca

Fèlix Larrosa anuncia una 'Oficina d'Atracció d'Inversions'

A Ràdio Lleida, diu que "no és normal" que en els plens es debati més de política general que de les necessitats dels veïns de la ciutat

Fèlix Larrosa als estudis de Ràdio Lleida, el dimarts 4 de setembre 2018 /

El nou alcalde de Lleida, el socialista Fèlix Larrosa, projecta posar en marxa una Oficina d'Atracció d'Inversió tant en sòl industrial com comercial. Ho ha dit en una entrevista a Ràdio Lleida.

ENTREVISTA. FÈLIX LARROSA, el nou alcalde de Lleida passa pels micròfons de Ràdio Lleida per explicar els seus eixos per aquests propers 9 mesos. / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

Això, per què durant aquest mandat, Fèlix Larrosa, es proposa presentar el nou pla de millora de l'Estació: “Jo crec que serà un pas endavant –l’oficina- per què volem acabar de tancar aquest pla, i hem de posar en marxa aquest motor d’atracció pel Centre de la ciutat”

Fèlix Larrosa inicia els seus nou mesos de mandat amb la intenció d'arribar a pactes amb la resta de partits polítics per tirar endavant projectes encara pendents, com un pla transversal per a la Gent Gran. Defensa que els conflictes ideològics és resolguin des de la política en els seus àmbits pertinents, i no acabin sent un debat permanent per part dels partits que no tenen model de ciutat.

“Qui vulgui trobar-me per treballar per Lleida, m’hi trobarà, qui vulgui fer política com la que es fa al Parlament o altres institucions de l’Estat, que hi vagi! I afegeix: “Allò que no és normal és que en els plens de l’Ajuntament estiguem dues hores donant resposta a situacions de necessitat de la gent, i estem sis hores fent política general! Això no ho entén ningú!”

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?