Últimas noticias Hemeroteca

El Homrani vol implicar els ajuntaments per integrar els menors estrangers

El conseller d'Afers Socials vol implicar els ajuntaments per garantir la integració, els estudis i les sortides laborals dels menors que arriben sols a Catalunya

El conseller El Homrani, aquest dimecres a Girona /

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, reclama la implicació dels ajuntaments en la integració a la societat dels menors estrangers que han arribat sols a Catalunya. Ho fa després de l'alarma generada a Maià de Montcal, on des d'aquesta setmana hi viuen vint menors.

Chakir El Homrani ha subratllat que el més important és "donar resposta" a aquesta "urgència en la primera acollida" perquè ja són "ciutadans d'aquest país". Per això, busca implicar els ajuntaments per garantir la integració, els estudis i les sortides laborals d'aquests menors.

La Generalitat qualifica la situació d'emergència. Entre juliol i agost a Catalunya han arribat 900 infants sense referents familiars. Això és gairebé el doble del que va arribar en tot l'any 2015. El Homrani també ha demanat transparència en l'arribada dels menors per la frontera del sud d'Espanya per poder planificar i generar els recursos de forma ordenada.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?