Sociedad

El Homrani vol implicar els ajuntaments per integrar els menors estrangers

El conseller d'Afers Socials vol implicar els ajuntaments per garantir la integració, els estudis i les sortides laborals dels menors que arriben sols a Catalunya

El conseller El Homrani, aquest dimecres a Girona / ACN

Girona

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, reclama la implicació dels ajuntaments en la integració a la societat dels menors estrangers que han arribat sols a Catalunya. Ho fa després de l'alarma generada a Maià de Montcal, on des d'aquesta setmana hi viuen vint menors.

Chakir El Homrani ha subratllat que el més important és "donar resposta" a aquesta "urgència en la primera acollida" perquè ja són "ciutadans d'aquest país". Per això, busca implicar els ajuntaments per garantir la integració, els estudis i les sortides laborals d'aquests menors.

Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000165663/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Generalitat qualifica la situació d'emergència. Entre juliol i agost a Catalunya han arribat 900 infants sense referents familiars. Això és gairebé el doble del que va arribar en tot l'any 2015. El Homrani també ha demanat transparència en l'arribada dels menors per la frontera del sud d'Espanya per poder planificar i generar els recursos de forma ordenada.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00