Sociedad

Atrapats pel GPS del mòbil que havien robat

Els dos presumptes lladres, que anaven amb moto, han estirat la bossa a una dona a Barcelona. El mòbil que hi havia a dins ha estat clau per localitzar-los a Badalona

EUROPA PRESS

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han atrapat aquesta tarda 2 presumptes atracadors a través del geolocalitzador del mòbil que havien robat. Segons ha pogut saber SER Catalunya, els han trobat a Badalona, pels volts de dos quarts de 5, i han estat traslladats a la comissaria per verificar si són els mateixos lladres que havien atracat una dona a Barcelona tres hores abans. Els Mossos volen esbrinar si són ells o bé algú que ja havia comprat el telèfon robat. Per això, han de recollir imatges de càmeres que puguin haver enregistrat els lladres amb la moto i recollir el testimoni de la víctima i d'altres vianants.

Aquest migdia els agents han rebut l'avís d'un robatori amb força a dos quarts de 2 del migdia al carrer Lope de Vega, al barri de Poblenou de Barcelona. Segons fonts policials, dues persones que viatjaven amb moto han assaltat una dona, l'han tirat a terra i li han robat la bossa de mà. A l'interior hi portava diners en efectiu i un mòbil. Precisament, la dona duia activat el sistema de seguretat que permet ubicar el telèfon. Això ha estat clau per trobar els suposats lladres, que s'havien desplaçat fins a Badalona.

A causa del cop, la víctima ha estat traslladada al servei d'urgències del Centre d'Atenció Primària del districte de Sant Martí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00