Sociedad

El Girona admet que treballa pel partit a Miami

El Girona ha emès un comunicat en el que informa que treballa amb el Barça i la Lliga de Futbol Professional per jugar un partit a Miami

Ho va fer poques hores després que la Lliga posés negre sobre blanc les compensacions pels socis del Girona i que anunciés que el partit es jugaria el dia 26 de gener i no el 27.

L'Estadi on s'ha de disputar el Girona - Barça / Viquipèdia

Girona

El comunicat del Girona diu que encara que no és oficial que el partit es jugui a Miami sí que admet que ha rebut una proposta de la LFP i que treballa amb aquest organisme i el Barça per fer-ho possible.

Segons el club, accepten perquè és una gran oportunitat d’expansió i creixement per al club i la ciutat i una eina més per consolidar-se a Primera divisió quan no fa tant –recorden- lluitava per evitar la desaparició.

Mentre se li dona forma –continua el comunicat- treballen per buscar la millor compensació per a l’abonat i això es concretarà quan el partit, finalment, vegi la llum. Segons el Girona, ha rebut “la bona predisposició de molts abonats” per participar “en un partit històric”.

Proposta de la Lliga

L’anunci del Girona arriba poques hores després que les penyes rebessin un comunicat de la Lliga amb una proposta amb compensacions que difereixen una mica de les compensacions inicials que es van filtrar a principis de setmana.

La noveta principal és que la data del partit s’avança. En comptes de jugar el diumenge 27 de gener, es proposa el dia 26, un dissabte, a les 20:45 hora nostra.

Es mantenen els vols xarter, trasllats i entrades per al partit a cost zero per a un màxim de 1.500 abonats i aquests abonats també tindrien la possibilitat de fer nit a Miami perquè el viatge no fos tan desgastant a un preu més competitiu que el que havíem conegut.

Així, si la primera proposta era de 600 euros per una sola nit, la LFP planteja ara dues nits en un hotel de 4 estrelles per 450 euros. També baixa la fiança que s’hauria de dipositar (i que seria retornada). De 500 euros passa a 250 i, en el cas de les famílies, seria de 400 euros per tot el nucli familiar.

També es planteja la possibilitat de què 5.000 socis puguin anar a veure el partit del Camp Nou de finals de setembre però la proposta de la lliga no contempla la compensació de retorn del 20% del carnet a aquests socis que sí figurava en la primera informació que es va filtrar.

El que es manté és el retorn del 40% de l’abonament d’aquesta temporada a aquells que no vulguin acollir-se a cap dels supòsits anteriors.

Federació de penyes

El president de la Federació de Penyes, Quim Alegret, admetia que cada cas és un món però que, en general, mantenen el seu escepticisme fins que la informació no arribi per boca del club i recorda que, malgrat que l’oferta va millorant, l’opinió majoritària entre els socis continua sent que el partit es jugui a Montilivi.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00