Últimas noticias Hemeroteca

La GUB denuncia el propietari d'un dron després de caure a la Sagrada Família

Fer volar aquests aparells de nit i a la ciutat està prohibit i a més s'hi suma que aquest és un espai, com el temple de Barcelona, sensible per l'amenaça terrorista

Fotografia de la Sagrada Família realitzada per un dron l'any 2014 / ()

Els serveis de seguretat privada del temple van detectar aquest dron al pati de l'edifici dissabte cap a dos de 12 de la nit i van alertar la policia. La Guàrdia Urbana es va acostar fins a la Sagrada Família i va poder identificar el propietari d'aquest giny, un home japonès que minuts abans el feia volar sobre el temple, generant un problema de seguretat, segons fonts policials. L'aparell no va causar cap dany però va quedar fet malbé.

La Guàrdia Urbana ha denunciat el seu propietari per infracció de l'ordenança de paisatge urbà, segons fonts municipals. Un particular té absolutament prohibit fer servir un dron en una ciutat i encara menys de nit. Les empreses poden demanar una autoritzaci prèvia dins d'unes condicions molt estrictes. La quantia de la multa es determinarà més endavant un cop l'instructor hagi analitzat el risc, la distància amb les construccions i el nivell de reincidència.

L'ús dels UAV (Unmaned Aerial Vehicle) està regulat per l'Agència Espanyola de Seguretat Aèria.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?