Últimas noticias Hemeroteca

La Cambra de Comerç demana celeritat per soterrar les vies a l'Hospitalet

El ministre de Foment assegura que el conveni per tirar endavant aquest projecte se signarà en les properes setmanes

Tren de rodalies de Catalunya /

Aquest cap de setmana, en un acte a l'Hospitalet de Llobregat, el ministre de Foment, José Luis Ábalos, refermava el compromís del seu govern amb el soterrament de les vies de Rodalies que divideixen aquesta ciutat. Avui, la Cambra de Comerç, en un comunicat, reclama que el conveni per executar aquest projecte se signi el més aviat possible i que es posi data a l'inici de les obres.

José Luis Ábalos no va concretar la data de signatura del conveni, que determinarà les obligacions de cada una de les administracions implicades en aquest projecte, però va dir que és qüestió de setmanes. La cambra de comerç celebra el compromís del ministre, però demana celeritat perfer tots els tràmits pendents i que es concreti el calendari de les obres.

A més de la millora urbanística per a l'Hospitalet, el soterrament de les vies i la construcció de l'intercanviador de la Torrassa milloraran la gestió de les línies de Rodalies. Per això, el president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, assegura que és una "obra fonamental per a Catalunya des del punt de vista econòmic, social i mediambiental". De fet, Valls alerta del risc de col·lapse de la xarxa viària si no es fa ràpidament aquest infraestructura perquè la reactivació econòmica està provocant ja una major utilització del vehicle privat.

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha agraït el suport de la Cambra de Comerç que sempre ha defensat aquest projecte.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?