Últimas noticias Hemeroteca

Colau revela que li van oferir "acabar la carrera fàcilment"

L'alcaldessa de Barcelona diu que no ho va considerar una pràctica de corrupció, però que donava a entendre que per determinades elits era fàcil acabar els estudis

Ada Colau, alcaldesa de Barcelona / ()

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha explicat que li van oferir acabar la carrera de Filosofia "fàcilment". Ho ha dit en una entrevista a TV3, en plena polèmica per les irregularitats en els màsters de l'ex ministra de Sanitat, Carmen Montón, i el líder del PP, Pablo Casado.

Colau assegura que va ser una directiva d'una multinacional la que li va oferir facilitats per finalitzar els dos crèdits de lliure elecció que li falten per acabar la carrera. L'alcaldessa diu que "no hi havia mala fe", que no ho va considerar una pràctica de corrupció. Però afegeix que "donava a entendre que entre algunes elits econòmiques i polítiques era fàcil fer segons quins estudis".

L'alcaldessa ha advertit del risc que la polèmica per les irregularitats perjudiqui el prestigi de les universitats. Unes institucions, diu, que han de ser "honestes i transparents".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?