Últimas noticias Hemeroteca

Colau demana disculpes a la Universitat de Barcelona

L'alcaldessa diu que es va equivocar explicant, en plena polèmica pels màsters de Casado i Montón, que una empresària li va oferir ajuda per acabar la carrera

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa Ada Colau /

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat disculpes a la Universitat de Barcelona per haver revelat que una directiva d'una multinacional li va oferir facilitats per acabar la carrera de Filosofia. Colau, en un post a Facebook, diu que "es va equivocar a l'explicar-ho" en plena polèmica per les irregularitats detectades en els màsters del líder del PP, Pablo Casado, o l'ex ministra de Sanitat, Carmen Montón.

Colau ha trucat a primera hora d'aquest matí el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias, per disculpar-se pel soroll que han generat les seves paraules. Diu que si en algun moment va semblar que posava una ombra de sospita sobre la Universitat, no hi havia "res més lluny de la meva intenció". La UB, a través de twitter, va anunciar anit que demanaria explicacions a l'alcaldessa per les serves paraules.

En el seu escrit, Colau insisteix que com a ex alumna, només pot tenir paraules d'agraïment per a aquest universitat i per a totes les universitats públiques del país. I acaba dient que "quan un càrrec públic s'equivoca, ho ha de reconèixer amb humilitat".

Esquerra Republicana i el PSC havien demanat a l'alcaldessa que posés en coneixement de la justícia l'oferiment que li va fer una persona per acabar la carrera amb facilitat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?