Últimas noticias Hemeroteca

La torre més alta de la Sagrada Família es començarà aixecar a l'octubre

La Torre de Jesucrist començarà a alçar-se el mes vinent i estarà construïda l'any 2022. Els arquitectes mantenen l'horitzó del 2026 com la data de finalització de totes les obres

Esteve Camps, president delegat de la junta constructora de la Sagrada Família, anuncia que estan en el "tram final" de les obres del temple / ACN

La Sagrada Família afronta la recta final de les seves obres, la Torre de Jesucrist , que tindrà 172 metres, estarà situada al mig de les cinc torres centrals que es preveu que estiguin acabades l'any 2022.

La torre tindrà una gran escala de cargol i un ascensor transparent, l'interior no el va poder dissenyar gaudí però el decoraran amb ceràmica i vitralls seguint les seves tècniques constructives.

El principal entrebanc per les obres és la culminació de la façana de la Glòria que podria comportar expropiacions. Esteve Camps president delegat de la junta constructora de la Sagrada Família ha dit que "és una decisió municipal com es faran no ho sé i si es faran tampoc"

Esteve Camps ha dit que confia que abans de final d'any hi hagi un Pla Especial acordat amb l'ajuntament que trobi l'encaix entre el projecte original i les implicacions urbanístiques que tindria.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?