Sociedad
MODEL TURÍSTIC

Pere Vila creu que el model turístic necessita retocs

El delegat del Govern a Girona creu que el model turístic necessita retocs en previsió de tancar un any a la baixa

El delegat del Govern a Girona, Pere Vila / Ràdio Girona

El delegat del govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, insisteix que el model turístic de la demarcació no ha tocat sostre, però reconeix errors i que cal fer canvis per modernitzar el sector i frenar el descens de visitants registrat aquest estiu.

En una entrevista a Ràdio Girona, Pere Vila, ha explicat que hi ha municipis que encara poden rebre més turistes, però reconeix que per mantenir les bones xifres de visitants dels dos últims anys cal modernitzar l'oferta i diferenciar-se de nous competidors. Destins que, al seu parer, rebenten preus per atreure visitants.

Pere Vila, delegat del Govern a Girona

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000166311/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sobre l'aeroport de Girona Pere Vila creu que per consolidar-lo cal convertir-lo en la quarta pista del Prat i espera que els pressupostos de l'Estat de l'any que ve ja destinin diners a començar la construcció del baixador de l'AVE a l'aeroport de Vilobí.

La protecció del litoral

Pere Vila, delegat de la Generalitat a Girona

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000166312/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En aquesta mateixa entrevista Pere Vila responent a la crítica dels ecologistes que acusen a la Generalitat de no protegir el litoral de noves construccions, el delegat del Govern ha dit que s'ha d'analitzar cas per cas els projectes urbanístics que hi ha en marxa.

Això, s'ha de fer amb la complicitat dels ajuntaments i creu que algunes obres planificades cauran pel seu propi pes perquè és inviable econòmicament tirar-les endavant.

Vila defensa que la Generalitat ha estat i segueix compromesa en protegir la Costa Brava.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00