Sociedad
CONVENCIONAL

Dilluns arrenca a l'Hora Andorra la sèrie 'SER Dona'

La sèrie conformada per 10 entrevistes íntimes i personals amb les què reescriure la història recent del Principat des d'una perspectiva de gènere, comença amb la conversa entre Ester Pons i Roser Duró i Ribó

L'espai compta amb el patrocini de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior

Cadena SER

Andorra la Vella

El proper dilluns 24 de setembre arrenca a Ràdio SER Principat d'Andorra la sèrie 'SER Dona' dins l'Hora Andorra, conformada per deu entrevistes íntimes i personals a dones rellevants del país amb les què traçar, a través de la seva trajectòria vital, la història del Principat des d'una perspectiva de gènere.

La primera de la sèrie és l'entrevista que Ester Pons, conductora del programa, manté amb Roser Duró i Ribó, esposa de l'excap de Govern Òscar Ribas i promotora de nombroses iniciatives socioculturals al país. S'emetrà dilluns 24 a partir de les 13 hores.

Roser Duró concedeix així la primera entrevista a un mitjà de comunicació del país en la què ens endinsarem en l'Andorra de la seva infantesa i joventut, repassarem els canvis històrics viscuts així com la seva experiència com a dona del primer cap de Govern del Principat.

L'entrevista es podrà seguir per la 102.3FM i per streaming a través del web www.cadenaser.ad.

'SER Dona' està patrocinat per l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior del Govern d'Andorra.-

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00