Lunes, 02 de Agosto de 2021

Otras localidades

SOROLL CAMP DE TARRAGONA

Especial al Pallol de Reus

Quin és el paper que juga el passeig comercial del Pallol en el teixit del comerç reusenc?. Com està a dia d'avui?. Quina és la situació econòmica de la petita i mitjana empresa?. Responem aquestes i altres preguntes en un programa en el que hem comptat amb la música en directe de Fito Luri i hem comentar el llibre "Fot-li que és de Reus" amb els seus dos autors.

 

El 17 de maig de 2007, obria portes el Centre Comercial el Pallol de Reus. Estava cridat en convertir-se en el centre comercial al cor mateix d'un municipi on el comerç era un dels grans motors de l'economia local. I encara ho és. El Pallol ara l'anomenen Passeig Comercial perquè es vol destacar més, encara, la seva particularitat de  concentració d'estabiiments, amb tot tipus d'ofertes, a l'aire lliure. 

Del passat, present i futur d'aquest indret, n'hem parlat amb el portaveu dels seus comerciants, Pau Salvadó i també amb la Roser Gallinat responsable del departament comercial del centre.  Abans hem volgut dibuixar un marc general sobre la bona marxa, o no, de l'economia amb Jaume Gené professor d'Economia i Empresa de la URV i Ildebrand Salvat del Gabinet CERES investigació sociològica i de mercats. 

Hem comptat amb la música en directe de Fito Luri que ens ha presentat el seu nou disc "Cru" i també amb el periodista reusenc Josep Baiges que amb l'il.lustrador Jordi Romero han publicat "Fot-li que és de Reus", 100 ganxets i ganxetes per donar i per vendre. 

Hem tancat el programa amb Oriol Ciurana dels Xiquets de Reus co-creadors de la baixada d'andròmines que es farà aquest diumenge 30 de novembre amb nou recorregut i que servirà per tancar les festes de Misericòrdia d'aquest any. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?