Sociedad

Apunyalament al Raval

Els Mossos busquen l'autor d'aquesta agressió amb matxet que va passar al carrer Carretes. És el segon apunyalament en aquest carrer en 9 dies

Apunyalament al Raval

Apunyalament al Raval

Barcelona

Un home resultava ferit greu aquest dijous, cap a les 8, al barri del Raval de Barcelona, al carrer Carretes, apunyalat amb un matxet.

Els Mossos d’Esquadra tenen identificat l’agressor i amb la Guàrdia Urbana de Barcelona el busquen. La víctima té ferides a les cames. És el segon apunyalament en aquest carrer en 9 dies.

Víctima i agressor són d’origen magribí. La víctima li suplica en àrab que no el mati, plora i invoca la seva mare i a Déu pensant que l’altre vol acabar amb la seva vida.

El vídeo diu moltes coses a banda de l’agressió; la impunitat amb la que es mou algú amb un matxet per aquest carrer, la súplica de la víctima, com l’agressor fa un gest de perdonar-li la vida i dos turistes passant per davant del noi ensangonat intentant accelerar el pas.

I un veí que en sentir els crits treu el mòbil mig amagat entre cortines i barana i intenta deixar constància de l’agressió. Són imatges importants per Mossos i Guàrdia Urbana per identificar-lo, per tenir proves dels fets i també revelen una realitat massa quotidiana en aquest barri

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00