Sociedad

50.000 alumnes es podrien beneficiar d'un nou tram d'ajuts de menjador escolar

Ensenyament vol crear un nou tram d'ajuts de menjador que cobreixi fins al 80 per cent del cost del servei i calcula que es podrien beneficiar prop de 50.000 infants. El departament vol a més revisar a l'alça el preu de referència dels menjadors, que està congelat des de fa 11 cursos

Elisenda Rosanas Arxiu ACN

Barcelona

Ensenyament estudia crear un nou tram d'ajuts de menjador que cobreixi tres quartes parts del cost del servei. El Departament calcula que podrien beneficiar-se prop del 50.000 alumnes sempre això si, que el govern aconsegueixi aprovar un nou pressupost.

El director general d'atenció a la comunitat educativa, Ramón Simon ha assegurat en declaracions a la SER que aquests nous ajuts pretenen atendre més bé famílies que no compleixen els requisits per tenir una beca del 100 per cent però a les que tampoc és just, diu, demanar que paguin la meitat del que costa l'àpat diari a l'escola.

8 de cada 10 ajuts de menjador que es van atorgar el curs passat eren del 50%, es a dir, que cobrien 3 euros amb 10 per alumne i dia. Segons els càlculs del Departament, la meitat d'aquestes ajudes, unes 46 mil, podrien pujar i beneficiar-se d'aquest nou tram d'ajuts. El Departament també té intenció de revisar a l'alça el preu màxim de menjador, que està congelat des de fa 11 anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00