Últimas noticias Hemeroteca

Cansament, canvis de sistema i VAR

El Girona va sumar un punt al camp del Huesca patint fins a l'últim moment. Stuani va avançar els gironins des del punt de penal i Melero va igualar també des dels 11 metres. En tots dos casos, el VAR va rectificar l'àrbitre.

Resum Sonor Huesca 1 Girona 1 / Stuani i Melero marquen de penal pitat pel VAR

Eusebio va canviar el dibuix i va sortit amb el 4-3-3 que havia fet servir en els dos primers partits de lliga amb l'objectiu de tenir la possessió i neutralitzar el joc del rival.

No se'n va sortir però, en una jugada individual, Stuani va forçar un penal que ell mateix es va encarregar de transformar. Inicialment, l'àrbitre havia tret la falta fora de l'àrea però el VAR va rectificar.

Al descans, el tècnic va treure Borja García del camp, va fer entrar un defensa (Alcalá) i va passar a jugar amb un 3-5-2 amb l'objectiu de protegir-se dels atacs locals però no va funcionar perquè els aragonesos van empatar (un altre cop de penal pitat pel VAR) i en l'intercanvi de cops final haurien pogut emportar-se la victòria. Eusebio admetia que el plantejament no havia funcionat.

Eusebio Sacristán, entrenador del Girona / Valora el partit contra el Huesca

El tram final va ser un correcarrers i el Girona va acabar molt fos perquè, en una setmana que ha tingut tres partits, els gironins van haver d'afrontar el partit d'ahir amb dos dies descans menys que el seu rival. Es va notar.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?