Últimas noticias Hemeroteca

El Girona posa a prova la seva solidesa contra l'Eibar

  • Els gironins només han sumat 4 punts de 9 possibles a Montilivi i s'enfronten contra un equip que els va guanyar per un global de 8-2 l'any passat
  • Eusebio podria seguir confiant en la defensa de 4 de la primera meitat contra el Huesca

Eusebio en roda de premsa. /

L'Eibar va passar per sobre del Girona tant a Ipurua com a Montilivi, la temporada passada, utilitzant un sistema molt similar al que feia servir l'equip gironí a les ordres de Pablo Machín.

Amb Eusebio a la banqueta el 3-5-2 ha sovintejat més que el 4-3-3 però contra els bascos el tècnic de La Seca podria seguir apostant per un dibuix que, en teoria, li hauria de permetre neutralitzar el rival a partir de la possessió de la pilota.

Va ser la seva idea inicial a Huesca, la setmana passada, però la va abandonar al descans i l'equip va naufragar. Sigui quin sigui el dibuix, l'interpretaran els mateixos jugadors que la setmana passada perquè, per tercera setmana consecutiva, Eusebio ha calcat la convocatòria.

Eusebio, entrenador del Girona / Encara falta solidesa

L'entrenador està satisfet del gen competitiu que ha tingut l'equip en el primer tram de competició però pensa que, tant amb un sistema com amb l'altre, falta solidesa. La seva idea és poder-los alternar tocant molt poques peces.

Eusebio, entrenador del Girona / Encara falta solidesa

Eusebio té decidit el pla per abordar un equip que vindrà a pressionar a camp contrari i a viure dels errors del rival.

Guanyar permetria tallar una ratxa com a local que no és excessivament bona (4 punts de 9 havent jugat contra el Real Madrid) i, sobretot, arribar a la segona aturada se seleccions amb un coixí de punts important (serien 12 i possiblement 8 sobre el descens) per seguir treballant aquests aspectes tàctics i seguir recuperant efectius.

Tot i que aquesta setmana es va dir que Planas tenia l'alta mèdica, en realitat no la té i, per tant, Eusebio només ha hagut de descartar un efectiu; Ramalho. Mojica evoluciona cada cop millor però encara no està disponible per jugar.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?