Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 31 de Marzo de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Las últimas noticias sobre el coronavirus en el mundo

"Refermem la unitat del Govern, com a mínim fins que hi hagi sentències"

Quim Torra reitera que "ha posat data de caducitat al govern de Pedro Sánchez"

"Refermem la unitat del Govern, com a mínim fins que hi hagi sentències" / Quim Torra i Pere Aragonès, admeten "diferències" però garanteixen l'estabilitat del Govern almenys fins les sentències de l'1-O / ACN

El president i el vicepresident de la Generalitat, Quim Torra i Pere Aragonès, han comparegut amb més d’una hora de retard per assegurar que “s’han conjurat per reforçar l’acord de legislatura” i per reconèixer que “els mecanismes de coordinació són millorables”

Tots dos justifiquen el que es va viure ahir al Parlament per “la situació d’excepcionalitat” i asseguren que la causa rau en la justícia espanyola.

I Torra assegura que “aquest govern és fort i està unit. I avui refermem aquesta unitat, com a mínim fis el dia de les sentències (del Tribunal Suprem en la causa contra els ‘Jordis i els membres de l’anterior executiu català)

El president diu que “no s’atreviria de parlar de crisi” en referència a les discrepàncies entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana, però reconeix que els cal “parlar entre nosaltres i amb la resta de membres de la família sobiranista. Ens ho mereixem nosaltres, els presos i el conjunt del poble de Catalunya”

I Torra també ha reiterat el seu ultimàtum: “Hem posat data de caducitat a l’estabilitat del govern de Pedro Sánchez”

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?