Últimas noticias Hemeroteca

"Es busquen participants per a orgies"

En les últimes hores han aparegut uns misteriosos cartells a algunes universitats catalanes anunciant orgies. La Universitat de Barcelona els ha retirat i investiga qui hi ha al darrera

Els anuncis que han aparegut als plafons d'informació de la Universitat de Barcelona, buscant participants per una orgia / ()

"Es busquen participants per a orgies". Aquest és el misteriós anunci que ha aparegut en les últimes hores als plafons informatius d'algunes universitats catalanes, com a mínim a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de Lleida. A la UB la direcció de la universitat els ha començat a retirar i ja investiga qui hi ha al darrere.

Als cartells que han aparegut a la UB s'hi pot llegir el següent text: "Orgies UB. Es busquen participants per a orgies. Dia i lloc a determinar. Totes i tots sou benvinguts a experimentar noves sensacions. Som estudiants de les facultats de mates i bio amb ganes de passar-ho bé". Hi ha el logotip de la universitat i muntatges amb els símbols del gènere masculí i femení. Al final del text hi ha una adreça Gmail de contacte per demanar més informació.

La UB va tenir coneixement ahir d'aquests cartells i al vespre els va començar a retirar alhora que investiguen qui els ha posat. A la Universitat de Lleida, el rectorat no tenia constància d'aquests cartells, però tan bon punt els vegin diuen que també els retiraran.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?